Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوان عدالت اداری یکی از مراکز قضایی است که تحت نظارت قوه قضائیه فعالیت می کند... - اخبار بازار -

دیوان عدالت اداری یکی از مراکز قضایی است که تحت نظارت قوه قضائیه فعالیت می کند؛ اما وظیفه این دیوان چیست؟ گاهی اوقات مشاهده شده که افراد حقیقی و یا حقوقی از نحوه عملکرد اداره و یا نهادی دولتی نارضایتی دارند اما نمی دانند که برای پیگیری پرونده خود به کجا مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره باید بدانید که دیوان عدالت مرجعی برای رسیدگی به شکایات از اداره های دولتی در ایران شناخته می شود؛ به این معنا، در صورتیکه عملی خلاف با قوانین در اداره، موسسه و یا هر نهاد دولتی شکل بگیرد، شاکی می تواند طی مراحل قانونی اقدام به تنظیم لایحه ای برای شکایت از اداره خاطی کند.

پیگیری رسیدگی به پرونده های شکایت در دیوان عدالت اداری نیازمند کسب یک سری اطلاعات و همچنین صرف زمان می باشد اما به همراه داشتن تیم حقوقی وکلای پایتخت به عنوان  وکیل دیوان عدالت اداری، می تواند شما را تا رسیدن به سر مقصد نهایی همراهی کند.

دیوان عدالت اداری برای انجام چه کاری است؟

همانطور که اشاره کردیم، وظیفه دیوان عدالت رسیدگی به پرونده های شکایت از اداره های دولتی می باشد اما همه چیز به همین جا ختم نمی شود؛ بلکه پیگیری شکایت از آرای صادره از سوی هیئت های رسیدگی کننده نیز در دیوان عدالت اداری صورت می گیرد. با این تفاسیر احتمالا به اهمیت کار و وظایف دیوان عدالت اداری پی برده اید؛ به دلیل اهمیت وظایف گفته شده، دیوان عدالت اداری در قبال اداره های دولتی، از شهرت یافتن زیاد آن ها پیشگیری می کند.

شعبات دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری دارای چندین شعبه تجدید نظر می باشد که هر کدام از آن ها را قضات اداره می کنند؛ حال آنکه به دلیل مسائل امنیتی جلسات پیگیری پرونده های شکایت، بدون حضور طرفین شکایت انجام می شود؛ به این صورت که شاکی با تنظیم لایحه شکایت به صورت غیر حضوری اقدام به شکایت از ارگان مورد نظر کرده و دیوان نیز با برگزاری جلسات متعدد اقدام به صدور رای نهایی و ابلاغ آن به طرفین می کند.

نوع رسیدگی به شکایات مردم در دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری دارای چندین دفتر در مراکز استان ها می باشد که شاکی برای ثبت شکایت خود باید متن دادخواست را به طور کامل در قالب یک دادخواست تنظیم کند و آن را به دفاتر تعیین شده دیوان تحویل دهد. متن دادخواست نوع آن مشخص می کند که کدام شعبه صلاحیت رسیدگی به این پرونده را خواهد داشت؛ سپس شعبه مورد نظر پس از دریافت شکواییه، متن دادخواست را بررسی کرده و اسناد و مدارک ضمیمه شده با آن را مطالعه می کند و بعد به منظور در جریان قرار دادن طرف شکایت، ابلاغیه ای برایش ارسال می شود.

برای ارتباط با  وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری  به سایت وکلای پایتخت مراجعه نمایید.

طرف شکایت بعد از دریافت ابلاغیه وظیفه دارد در مدت زمان مشخصی نسبت به ارسال اسناد و مدارک برای دفاع از خود اقدام کند. شعبه مورد نظر در دیوان پس از دریافت دفاعیه از جانب طرف شکایت اقدام به بررسی دقیق پرونده و سپس صدور رای نهایی می نماید؛ و در نهایت رای صادر شده نیز به صورت الکترونیکی به طرفین ابلاغ می شود.

وظایف وکیل پایه یک  متخصص در دیوان عدالت اداری

اولین مشخصه ای که از یک وکیل دیوان عدالت باید انتظار داشت، دانش تخصصی لازم برای پیگیری پرونده های حقوقی در دیوان عدالت است؛ در واقع به هر اندازه که وکلای دادگستری دارای تخصص بیشتر باشند، به تبع روند رسیدگی به پرونده به بهترین شکل ممکن انجام می شود و همین موضوع خود دلیلی برای افزایش موفقیت برای دریافت حق و حقوق قانونی در دیوان است.

 در مجموع، وظایف وکیل دیوان عدالت اداری

اولین وظیفه ای که از لحاظ شرعی و قانونی از وکیل دیوان عدالت باید انتظار داشت، حفظ اسرار موکل می باشد. از آنجایی که پیگیری پرونده های دادخواست از موسسه های دولتی، اداره و ارگان های دولتی به صورت غیر حضوری انجام می شود، توانایی وکیل، در تنظیم لایحه برای دفاع از حق موکل می تواند صلاحیت او را مشخص کند؛ در واقع تخصص وی باید به گونه ای باشد که بتواند لایحه ای دقیق و با جزئیات را آماده کند تا از این طریق احتمال رسیدن به نتیجه مطلوب قانونی افزایش پیدا کند.

حوزه اختیارات وکیل دیوان عدالت اداری چیست؟

حوزه اختیارات وکیل دیوان یک مسئله ثابت و از پیش تعیین شده نمی باشد؛ بلکه تمامی اختیارات وکیل به مفاد مندرج در قرارداد بین وکیل و موکل او بر می‌گردد؛ یعنی وکیل تنها می تواند در مسائلی نفوذ کند که موکل در قرارداد به او اجازه داده است. در قرارداد وکالتنامه تمامی اختیارات و مسئولیت های وکیل از جانب موکل معین می شود و در صورتی که به هر دلیلی از این مفاد سرپیچی شود، وکیل مسئولیت خطای احتمالی صورت گرفته را برعهده می گیرد.

دفاع از موکل در تمامی شرایط!

از آنجاییکه دعاوی مطرح شده در دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری و الکترونیکی پیگیری می شود، وکیل دیوان با تنظیم لایحه دفاعیه به شکلی کاملا تخصصی و تضمینی اقدام به پیگیری از پرونده موکل می کند. لازم به ذکر است که بعضی اوقات قاضی رسیدگی کننده به پرونده بنابر تشخیصی که دارد، طرفین را به دفاع از خود می خواند؛ در این مواقع نیز وکیل دیوان عدالت می‌تواند به جای موکل خود در محضر قاضی رسیدگی کننده به پرونده، حاضر شود و از موکل خود دفاع کند.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تیم وکلای پایتخت

شما می توانید بهترین وکیلان با تجربه را در موسسه وکلای پایتخت پیدا کنید. زیرا این موسسه ضمن داشتن سابقه عالی در زمینه پیگیری پرونده های دیوان عدالت اداری، دارای وکیلانی با اخلاق حرفه ای است که می تواند این آرامش خاطر را برایتان ایجاد کند تا در طول رسیدگی به پرونده دچار تنش اعصاب نشوید.

اگر دوست داشتید بهترین سایت های هر حوزه را بشناسید مخصوصا سایت های حقوقی سایت کی خوبه بهترین انتخابه.

 تنها کافیست که همین حالا از طریق شماره تماس زیر با موسسه وکلای پایتخت تماس گرفته و موضوع دادخواست خود را با این وکیلان در میان بگذارید. طی جلسه مشاوره ای که صورت می گیرد، شما می توانید با وکیل خود به صورت خصوصی صحبت کرده و به دنیال بهترین راه باشید.

برگرفته شده از گروه وکلای پایتخت

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وکیل دیوان عدالت اداری دیوان عدالت اداری پیگیری پرونده رسیدگی به پرونده تنظیم لایحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده شکایت پرسپولیس از لوکادیا در چه مرحله‌ای است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، امیرعلی حسینی اظهار داشت: همان‌طور که پیش از این اعلام شد، با توجه به پیروزی باشگاه پرسپولیس در طرح دعوا علیه یورگن لوکادیا در فیفا، این بازیکن نسبت به طرح موضوع در CAS اقدام کرد. بعد از نامه‌نگاری‌هایی که انجام شد، در نهایت با اعلام دادگاه، بررسی این پرونده توسط یک قاضی خواهد بود.

به نقل از مهر وی ادامه داد: CAS چندی پیش لایحه ارائه شده توسط لوکادیا را برای ما ارسال کرد که بر این اساس در روزهای گذشته، لایحه‌ای که با اسناد و مدارک بالغ بر ۱۱۵ صفحه بود تنظیم و در موعد مقرر ارسال شده است.

دادگاه بین‌المللی داوری ورزش نیز ساعاتی بعد از اقدام باشگاه، وصول لایحه را تأیید کرد.

مدیر امور بین‌الملل باشگاه پرسپولیس، در ارتباط با آخرین وضعیت صدور مجوز حرفه‌ای توضیح داد: ما قبل از این نسبت به تهیه و بارگذاری مدارک و مستندات اقدام کرده بودیم. آخرین مورد همان بحث مالکیتی بود که با تشریک مساعی وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌های ذیربط انجام شد و بلافاصله اقدامات برای تهیه و تنظیم مدارک و ترجمه آنها را صورت دادیم. بارگذاری این موارد نیز در موعد زمانی اعلام شده و فرصت‌هایی که فدراسیون فوتبال از کنفدراسیون اخذ کرد، در سامانه صدور مجوز بارگذاری شده است که منتظر بررسی آنها و اعلام نظر هستیم. برای پیگیری این امور حتی در روزهای تعطیل، بخش‌های درگیر در باشگاه و فدراسیون در حال انجام وظایف هستند.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903980

دیگر خبرها

  • امیر تتلو آزاد می‌شود؟/ وکیل مدافع تتلو : موکلم توبه کرده/ نوجوانان برای آزادی اش دعا می کنند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس
  • پرونده شکایت پرسپولیس از لوکادیا در چه مرحله‌ای است؟
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه