Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای تایید صلاحیت شده انتخابات فدراسیون سوارکاری گفت: مجمع انتخاباتی برگزار شده در روز 21 خرداد غیرقانونی بوده است.

مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری قرار بود روز 21 خرداد برگزار شود اما بیستم خرداد درست یک روز قبل از تاریخ اعلام شده، با اعلام وزارت ورزش و جوانان برگزاری مجمع به روز سه شنبه 31 خرداد موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امور مجامع دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی دلیل این تعویق 10 روزه را بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایات واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون اعلام کرد ولی با این حال مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری بدون توجه به اطلاعیه وزارت ورزش و جوانان در تاریخ 21 خرداد به میزبانی کمیته ملی المپیک برگزار شد.

محمد کاظمیان، کاندیدای تایید صلاحیت شده انتخابات فدراسیون سوارکاری در این رابطه به خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا گفت: انتخابات فدراسیون سوارکاری از همان ابتدا وارد فازهای خلاف عرف و مسیرهای غیرقانونی شد. برای مثال می‌گویم در انتخاب کمیسیون‌ها شرایط به گونه‌ای شکل گرفت که یک عده خاصی به کمیسیون‌ها آمدند. در بحث داورها از آنجایی که خودم داور بین المللی هستم شاهد بودم که باز این اتفاقات رخ داد. در هر صورت ما اعتراض کردیم و برخی دوستان به سازمان بازرسی شکایت کردند که در حال پیگیری است. پس از این جریان ها مراحل ثبت نام انجام شد و 10 کاندیدا ثبت نام کردند که هفت نفر از کاندیداها مدارکشان ایراد داشت که در نهایت سه نفر ماندیم.

وی افزود: بنده به همراه دکتر مسجدی و آقای خلیلی منتظر تایید صلاحیت وزارت ورزش بودیم اما در ادامه فقط به اعضای مجمع اعلام شد که مجمع در تاریخ 21 خرداد برگزار خواهد شد. این تاریخ را تقریبا 19 روز مانده به زمان برگزاری مجمع اعلام کردند یعنی در واقع به ما کاندیداها این تاریخ اعلام نشده بود. حتی به اعضای مجمع هم کاندیداهای تایید صلاحیت شده را اعلام نکرده بودند، ما به عنوان کاندیدا حتی فرصت تبلیغ نداشتیم، حتی فرصت اینکه بخواهیم برنامه خودمان را ارائه دهیم.

کاظمیان گفت: در نهایت 16 خرداد روز دوشنبه به ما تاریخ برگزاری مجمع اعلام شد که با توجه به تعطیلی پنج شنبه و جمعه فقط دو روز برای تبلیغ زمان داده شده بود. بعد از این جریان ها به همراه آقای مسجدی به وزارت ورزش و جوانان رفتیم و اعتراض خودمان را با آقای پولادگر مطرح کردیم. با بازرس فدراسیون هم صحبت کردیم و در پاسخ به ما گفتند اعتراض خودمان را به وزارتخانه تحویل دهیم. در ادامه وقتی که اعتراض خودمان را کتبا دادیم یک ساعت نشد دبیر فدراسیون آمدند وزراتخانه و دعوت نامه ما را دادند و آنجا به طور رسمی متوجه شدیم که 21 خرداد  قرار است مجمع تشکیل شود.

وی ادامه داد: اعتراض کردیم که به ما دیر اطلاع داده شده در این فرصت محدود با توجه به چیدمان و مهندسی که از قبل انجام شده ما زمانی برای ارائه برنامه نداریم. متاسفانه آنجا دوستان فدراسیون توجه نکردند و از طریق وزارتخانه پیگیری کردیم.  روز دوشنبه کارشناس محترم مجامع آقای باقری که الان حدود 30 سال است که کارشناس مجامع هستند از شماره شخصی‌شان به من پیامک دادند، با باقری صحبت کردم که به من گفته شد آقای پولادگر رسیدگی کردند و مجمع 10 روز به تعویق افتاده است تا شرایط برای همه کاندیداها یکسان باشد. خوشحال شدم، در ادامه هم برای تشکر و هم برای اطمینان از این تعویق حضوری به دفتر پولادگر رفتم که باز آنجا هم به من اطمینان داده شد که مجمع روز 21 خرداد برگزار نمی‌شود.

کاظمیان عنوان کرد: در مسیر بازگشت مطلع شدم که انتخابات در حال برگزاری است و باز با دفتر پولادگر تماس گرفتم که مجددا دوستان گفتند مجمع برگزار نمی‌شود اما بعد فهمیدیم که مجمع تشکیل شده و تعدادی از ورزشکاران و نمایندگان ورزشکاران حاضر بودند و گفتند که برای شما انصراف زدند در حالی که ما انصراف نداده بودیم.

وی در واکنش به دخالت کمیته ملی المپیک در برگزاری این مجمع گفت: ما حق قانونی داریم که به دیوان عدالت اداری شکایت می‌کنیم و امیدوارم رسیدگی شود. بالاترین مرجع در این زمینه وزارت ورزش است. ما همیشه قبل از اینکه مرجع را برگزار کنیم تماس می‌گیریم از وزارتخانه استعلام می‌گیریم که شما موافقید در این محل اینگونه برگزار شود یا خیر. این انتخابات از نظر ما غیرقانونی است و انتظار ما این است که این انتخابات باطل شود، سرپرست داشته باشد و به دور از این باشد که شائبه به وجود بیاید، یک انتخابات عادلانه و خوبی باشد. نمی گوییم که حتما ما رئیس شویم و هر کسی که در این انتخابات عادلانه و با نظارت وزارت ورزش، حضور نیروهای مسلح و سایر اعضای مجمع رای لازم را بگیرد برای ما قابل احترام است.

کاظمیان خاطرنشان کرد: من واقعا نمی‌دانم کمیته ملی المپیک از این جریان باخبر بوده یا خیر، فقط می‌دانم که وزارت ورزش و جوانان یک مرکز اطلاع رسانی رسمی دارد که آنجا خبر تعویق انتخابات مطرح شده است. سایت وزارت ورزش برای ما رسمیت دارد و نمی‌دانم واقعا دوستان کمیته ملی المپیک در جریان قرار داشتند یا خیر، سالنی که در اختیار فدراسیون توسط کمیته قرار گرفته اتفاقی بوده یا خیر! ولی چیزی که مهم است ارتباط نزدیک و در یک راستا بودن بین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش است.

وی گفت: متولی ورزش در کشور وزیر محترم ورزش و جوانان هستند و تا جایی که اطلاع دارم دکتر سجادی و سایر دوستان نگاهشان بی‌طرف است و نمی‌خواهند از کاندیدای خاصی حمایت کنند. ما با توجه به حقی که داشتیم اعتراض کردیم و وزارت هم ترتیب اثر داد تا شاهد یک انتخابات عادلانه باشیم. درست است اساسنامه تغییر کرده ولی دست ما هم باز است.

انتهای پیام//

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محمد کاظمیان انتخابات سوارکاری وزارت ورزش و جوانان فدراسیون سوارکاری کمیته ملی المپیک تایید صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک پس از کش و قوس فراوان قرار است روز ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار شود تا تکلیف ریاست این فدراسیون برای چهار سال آینده مشخص شود. انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با اساسنامه‌ای که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده برگزار خواهد شد که البته این اساسنامه تفاوت زیادی با اساسنامه‌های آماتور دارد. فدراسیون ژیمناستیک در سه سال گذشته اتفاقات زیادی را پشت سر گذاشت و حدود سه سال است که این فدراسیون با چالش‌های مدیریتی دست و پنجه نرم می‌کند.

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رئیس اداره شده قرار است با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

روزهای پرتلاطم ریاست در فدراسیون ژیمناستیک

دوره ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک ۱۹ تیرماه سال ۱۴۰۰ به پایان رسید؛ او بعد از فراز و نشیب‌های زیاد و بعد از ۶ ماه صندلی ریاست این فدراسیون را به سرپرستی که از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده بود واگذار کرد. در نهایت وزارت ورزش، حمید احمدی را به عنوان اولین سرپرست برای فدراسیون ژیمناستیک در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۴۰۰ معرفی کرد.

پس از پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی احمدی، در تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۱ وزارت ورزش و جوانان ابتدا طاهر علوی را به عنوان سرپرست معرفی کرد که البته بعد از گذشت چند ساعت، زهره مرزوقی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد، هر چند که عمر سرپرستی او در فدراسیون ژیمناستیک چندان طولانی نبود و او تنها دو ماه سرپرستی این فدراسیون را به عهده داشت. بعد از او وزارت ورزش عابد حقدادی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد.

در اسفندماه سال ۱۴۰۱ انتخابات پرحاشیه فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد؛ در آن مقطع زمانی زهرا اینچه درگاهی، عابد حقدادی، حبیب نوظهوری، علی خسروی و مقداد قلندرپور کاندیداهای حضور در این انتخابات بودند که پس آغاز مجمع تأیید صلاحیت سه نامزد قلندرپور، نوظهوری و حقدادی اعلام شد. همین موضوع با واکنش اینچه درگاهی همراه شد و او که تأیید صلاحیتش برای حضور در این مجمع انتخابی نیامده بود مجبور به ترک جلسه شد. عدم حضور اینچه درگاهی در مجمع انتخابات فدراسیون ژیمناستیک منجر به ترک ۲۱ نفر از اعضای مجمع شد. در حالی که همان زمان زمزمه‌های به حد نصاب نرسیدن مجمع عنوان شده بود اما انتخابات این فدراسیون با ریاست پولادگر برگزار و عابد حقدادی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

دوره ریاست حقدادی هم با اتفاقات زیادی همراه بود؛ فدراسیون جهانی که نماینده‌اش در مجمع انتخاباتی حضور داشت و همان زمان اعلام کرد تمامی اتفاقات را گزارش خواهد داد؛ ریاست حقدادی در فدراسیون ژیمناستیک را قبول نکرد و همچنان اینچه درگاهی را به عنوان رئیس این فدراسیون می‌شناخت. عدم تمدید لاینسس‌های ورزشکاران ژیمناستیک در جریان بازی‌های یونیورسیاد باعث شد تا مسئولان وقت ورزش بیشتر از قبل به موضوع ژیمناستیک توجه کنند.

در آن زمان فدراسیون جهانی عابد حقدادی را به رسمیت نمی‌شناخت و او به عنوان رئیس فدراسیون نتوانست لایسنس ورزشکاران را تمدید کند و همین منجر به عدم حضور ورزشکاران در این مسابقات شد. با توجه به پیش رو بودن بازی‌های آسیایی و احتمال مشکلات این چنینی و مسائل دیگر، در نهایت حقدادی از ریاست فدراسیون ژیمناستیک کنار رفت و صندلی ریاست فدراسیون به صورت موقت به اینچه درگاهی سپرده شد. در دوره ریاست اینچه درگاهی ورزشکاران ژیمناستیک توانستند به مسابقات گزینشی المپیک راه پیدا کنند و در نهایت برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ایران، مهدی الفتی صاحب سهمیه المپیک شد.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته حالا قرار است انتخابات این فدراسیون در تاریخ ۲۴ اردیبهشت‌ماه برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود. این مجمع انتخاباتی براساس اساسنامه فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد.

تاریخ سازی به سبک ژیمناستیک

حضور سرپرستان متعدد در فدراسیون ژیمناستیک، برگزاری مجمع پرحاشیه و ریاست حقدادی در فدراسیون که از سوی فدراسیون جهانی به رسمیت شناخته نشده بود و همچنین بلاتکلیفی جامعه ژیمناستیک گزیده‌ای از مشکلات این رشته مادر در سه سال اخیر بود. با وجود همه این مشکلات، ژیمناستیک ایران در دو مسابقه تاریخ ساز شد. در بازی‌های آسیایی هانگژو مهدی الفتی طلسم ۸۰ ساله را شکست و توانست به مدال نقره برسد. او همچنین در مسابقات گزینشی المپیک در جام جهانی آلمان توانست به مدال نقره برسد، اگرچه الفتی در آخرین مسابقه گزینشی عملکرد قابل قبولی نداشت اما با کسب امتیاز از مسابقات پیشین توانست از سوی فدراسیون جهانی صاحب سهمیه المپیک شود و به این ترتیب برای اولین بار ژیمناستیک ایران حضور در مهم‌ترین آوردگاه ورزش دنیا را تجربه می‌کند.

قطعاً در چنین شرایطی نیاز است که این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک به دور از حاشیه برگزار شود تا در فاصله کمتر از دو ماه مانده به المپیک این فدراسیون بالاخره به ساحل آرامش برسد. نیاز است که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اشتباهات دوره گذشته را مرتکب نشوند و این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک در مسیر قانونی برگزار شود تا دود تصمیمات اشتباه به چشم این رشته و ستاره‌های آن نرود. قطعاً ژیمناستیک با برگزاری یک انتخابات بی‌طرفانه و قانونی برای همیشه حل خواهد شد و امید است دیگر شاهد کج سلیقگی‌ها و اشتباهات در این رشته نباشیم.

کد خبر 6092772 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • سلیمانی: تاریخ انتخابات فدراسیون ژیمناستیک تغییر نمی‌کند/فدراسیون جهانی از مواضع خود کوتاه نمی‌آید
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • اخطار فدراسیون جهانی به ژیمناستیک ایران/ انتخابات قطعا برگزار شود
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند