Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مقاله قصد داریم توضیحاتی در مورد وکیل شهرداری و وظایف او، دیوان عدالت اداری و موضوعاتی از این قبیل ارائه دهیم و بررسی کنیم که آیا وکیل شهرداری برای پیگیری پرونده ها در دیوان عدالت اداری مناسب است یا خیر. پس با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

در این مقاله قصد داریم توضیحاتی در مورد وکیل شهرداری و وظایف او، دیوان عدالت اداری و موضوعاتی از این قبیل ارائه دهیم و بررسی کنیم که آیا وکیل شهرداری برای پیگیری پرونده ها در دیوان عدالت اداری مناسب است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

ابتدا لازم می دانیم توضیحاتی در مورد دیوان عدالت اداری و این که این سازمان چه وظایفی دارد، ارائه کنیم. گاهی پیش می آید که مردم در مواردی به نهاد ها و ارگان های دولتی اعتراض دارند و می خواهند علیه این سازمان ها، شکایت کنند. در این گونه موراد افراد باید شکایت خود را در سازمانی به نام دیوان عدالت اداری مطرح کنند. دیوان عدالت اداری یک مرجع قضایی تخصصی می باشد که وظیفه رسیدگی به شکایات مردم علیه نهاد های دولتی را دارد.

دیوان عدالت اداری به چه مواردی رسیدگی می کند؟

طبق قانون، دیوان عدالت اداری وظیفه دارد به مواردی رسیدگی کند که در ادامه ذکر شده است:

رسیدگی به شکایات اشخاص حقیقی یا حقوقی به تصمیمات و اقدامات

شرکت های دولتی

شهرداری ها و اقدامات مامورین آن ها

وزارت خانه ها و اقدامات مامورین آن ها

سازمان تامین اجتماعی

علاوه بر این موارد، دیوان عدالت اداری وظیفه رسیدگی به اعتراض مردم به تصمیمات هیئت های حل اختلاف کارگر و کارفرما و همچنین هیئت رسیدگی به تخلفات اداری را دارد. لازم به ذکر است رسیدگی به شکایت های حقوق بگیران دولتی و کارمندان دولت علیه سازمان های مربوطه، به عهده دیوان عدالت اداری می باشد.

وکیل شهرداری

وکیل شهرداری کسی است که بر قوانین شهرداری تسلط کامل داشته و با تمام جزئیات و تبصره های این سازمان آشنا باشد. اگر افراد از شهرداری شکایت داشته باشند، باید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند. در واقع محل و مرجع رسیدگی به شکایت افراد از تصمیمات و اقدامات خلاف قانون شهرداری، دیوان عدالت اداری می باشد. قوانین مربوط به شهرداری ها، ظرافت و مقررات خاصی دارند که افراد عادی به آن ها آشنایی ندارند. بنابراین برای پیگیری پرونده های مربوط به شهرداری در دیوان عدالت اداری، هیچ کسی مناسب تر از وکیل شهرداری نخواهد بود. وکیل شهرداری به خاطر دانش و تخصصی که در امور شهرداری دارد، می تواند از حق و حقوق موکل خود به خوبی دفاع کند. وکیل شهرداری با انواع زمینه های مختلف در شهرداری مانند کمیسیون ماده 99 و 100 آشنایی دارد و در واقع وکیل کمیسیون ماده 100 نیز محسوب می شود.

گرفتن وکیل شهرداری چه مزیت هایی دارد؟

در اینجا به برخی از مزایای مشاوره گرفتن از وکیل شهرداری اشاره می کنیم:

با توجه به پیچیدگی مقررات مربوط به شهرداری، با بهره بردن از وکیل می توانید چالش های موجود در پرونده را پشت سر بگذارید.

وکیل شهرداری از ریز و درشت قوانین شهرداری آگاهی دارد و سبب تسریع در امور پرونده می گردد.

بیشتر دعاوی و شکایات علیه شهرداری ها در دیوان عدالت اداری بررسی می شوند و وکیل شهرداری می تواند در این دیوان از حقوق شما به خوبی دفاع کند.

با استفاده از وکیل شهرداری شانس بیشتری برای رسیدن به موفقیت خواهید داشت.

عکس: در صورتی که افراد از شهرداری شکایت داشته باشند باید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایند

یک وکیل شهرداری خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک وکیل شهرداری خوب باید تجربه و دانش کافی در زمینه قوانین شهرداری داشته باشد تا جلوی نقض قوانین را بگیرد.

وکیل نمونه شهرداری باعث تسریع در امور پرونده می شود.

وکیل شهرداری باید اطلاعات به روز داشته و علاوه بر دانستن قوانین و تبصره ها، اطلاعات کافی و به روز از آیین نامه ها و بخش نامه ها داشته باشد.

اگر وکیل شهرداری اطلاعات به روز از تبصره ها و آیین نامه ها نداشته باشد، ممکن است پرونده ای را قبول کند و در ادامه پیگیری پرونده متوجه شود که فلان قانون عوض شده و یا نسخ شده است. در این صورت نخواهد توانست از موکل خود به خوبی دفاع کند و در رسیدگی به پرونده دچار مشکل می شود. گروه وکلای دیوان عدالت اداری با داشتن متخصصان و وکلای حرفه ای و سال ها تجربه در این زمینه، آماده ارائه خدمات حقوقی به شما عزیزان می باشد.

وکیل شهرداری چه وظایفی دارد؟

وکلا شهرداری کارآزموده نسبت به وکیل هایی که در زمینه حقوقی و کیفری فعالیت می کنند، وظایف بیشتری دارند. لازم به ذکر است که وکیل شهرداری باید وکیل دادگستری نیز باشد. در اینجا به مهم ترین وظایف یک وکیل شهرداری اشاره می کنیم:

دفاع از موکل در صورت عدم صدور پروانه ساخت توسط شهرداری

اعتراض به عوارض

شکایت از شهرداری در مورد جدا سازی زمین های متقاضی

شکایت از چگونگی تغییر کاربرد زمین های متقاضی

شکایت از تملک زمین متقاضی توسط شهرداری

شکایت از شغل های مزاحم که در محل سکونت افراد باعث صلب آرامش می شوند.

شکایت از ماده 77

اعتراض نسبت به رای کمیسیون ماده 100 شهرداری

ابطال مصوبات شهرداری در زمینه شهرسازی متقاضی

شکایت کیفری از شهرداری (مانند خراب کردن ساختمان متقاضی توسط شهرداری)

اعتراض به رای شهرداری نسبت به مشاغل مزاحم

شکایت از اعتراضات مربوط به امور ساختمانی افراد و عدم پاسخگویی مناسب از طرف شهرداری

اعتراض نسبت به تخلفات شهرداری و رعایت نکردن قوانین

در این نوشته وکیل شهرداری و وظایف او را توضیح دادیم و ویژگی های یک وکیل خوب شهرداری را بیان کردیم. همچنین عنوان کردیم که وکیل شهرداری می تواند در دیوان عدالت اداری نسبت به حق خواهی موکل خود اقدام کند و پرونده وی را به سرانجام برساند. همان طور که گفته شد وکیل شهرداری می تواند روند رسیدگی به پرونده را سریع تر پیش ببرد و در کوتاه ترین زمان ممکن و با کم ترین هزینه، موکل خود را به آنچه که حق اوست برساند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با موسسه ما تماس بگیرید.

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آیین نامه دولت زمین سازمان تامین اجتماعی شهرداری دیوان عدالت اداری دیوان عدالت اداری پیگیری پرونده وکیل شهرداری موکل خود یک وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات «تتلو» برگزار شد

آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» به ریاست قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» به ریاست قاضی حجت الاسلام والمسلمین افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب با حضور مستشار دادگاه، وکیل متهم، خانواده متهم و نماینده دادستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی حجت الاسلام والمسلمین افشاری اتهامات را به امیرحسین مقصودلو تفهیم کرد و به متهم گفت در این جلسه آخرین دفاعیات خود را بیان کند.

پس از تفهیم اتهام متهم، نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت.

نماینده دادستان خطاب به متهم اظهار کرد: بیشتر مخاطبان شما جوانان و نوجوانان بودند و تحت تأثیر مواد مخدری که مصرف می‌کردید و آن را ترویج می‌دادید قرار می‌گرفتند.

متهم پاسخ داد: قصدم ترویج مواد مخدر نبود، می‌خواستم برای کسانی که آلوده به مشروبات الکی و مواد مخدر هستند جایگزین گیاهی معرفی کنم تا ضرر کمتری داشته باشد که این اشتباه بوده و اشتباهم را می‌پذیرم.

تتلو سپس در پاسخ به سوال نماینده دادستان که چرا صفحه اینستاگرام شما بسته شد، گفت: در یک استوری اینستاگرام از خانم‌های ۱۵ تا ۲۰ سال برای ساخت ویدئوی یکی از آهنگ‌ها دعوت شد که طبق قانون اروپا این موضوع را کودک‌آزاری تلقی کردند و صفحه را بستند.

متهم در دفاعیات خود ادامه داد: به‌طور قطع اشتباهاتی داشتم و خیلی از رفتارهای من اشتباه بوده است؛ به خاطر اشتباهاتی که داشتم معذرت‌خواهی می‌کنم.

قاضی افشاری خطاب به متهم گفت: چه تضمینی است که اشتباهات شما دوباره تکرار نشود؟ شما در گذشته هم ابراز پشیمانی کردید، اما دوباره به کار خود ادامه دادید.

متهم پاسخ داد: آموزش مناسبی ندیدم و اشتباه کردم!

پس از اخذ دفاعیات متهم، نماینده دادستان اعلام کرد با توجه به کیفرخواست صادره، مستندات موجود در پرونده و اظهارات متهم تقاضای رسیدگی و صدور حکم عادلانه را دارم.

قابل ذکر است در بخش دیگری از آخرین جلسه برگزاری دادگاه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو، وکیل متهم در جایگاه قرار گرفت و اظهار کرد: طبق صحبت‌‎هایی که با متهم داشتم تاکید کرده که می‌خواهد به جوان‌ها و نوجوان‌ها بگوید من تا آخر این راه را رفته‌ام، چیزی در پایان راهی که من رفتم نبوده است، شما اشتباه من را نکنید.

وکیل متهم ادامه داد: دولت‌های متخاصم برای استفاده ابزاری از افرادی همچون امیرحسین مقصودلو فرش قرمز پهن کرده‌اند.

وی افزود: متهم در اظهارات خود بیان کرده است که قصدی جهت تحقق نتیجه و انجام فعالیت تبلیغی یا ایجاد خلل در امنیت داخلی کشور نداشته و عنصر معنوی جرم قابل احراز نیست.

وکیل تتلو درباره تبلیغ سایت‌های شرط بندی از سوی موکل خود بیان کرد: متهم پس از تبلیغ سایت شرط‌بندی وقتی متوجه می‌شود افراد از این مسیر متضرر می‌شوند، بلافاصله موضع خود را تغییر می‌دهد.

وکیل در پایان از قاضی تقاضا کرد حکمی عادلانه و قانونی در خصوص موکلش اتخاذ شود.

پس از اظهارات وکیل و اخذ دفاعیات متهم، قاضی افشاری گفت: با توجه به گرفتن آخرین دفاع و پایان رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو پایان جلسه رسیدگی را اعلام می‌کنم و در موعد قانونی رأی صادر خواهد شد.

کد خبر 751432

دیگر خبرها

  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات «تتلو» برگزار شد
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!
  • بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۳۸
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست